Стани наш партньор | IuteCredit Bulgaria

ПОН-ПЕТ 08:00-20:00 | СЪБ-НЕД 09:00-17:30 Viber

Стани наш партньор

Развивай бизнеса си и получи нов източник на приходи от партньорството си с нас!

Register Now!
logo

Shop with Iute e начин на плащане, подходящ за онлайн и физически магазини. Клиентът може да купи сега и да плати по късно - без начисляване на допълнителни суми.

Read more
logo

Програмата ЮтеКредит Партньор ви позволява да спечелите допълнителен приход и да спечелите комисионна чрез привличане на нови клиенти за парични заеми, както и чрез обслужване на съществуващи местни клиенти на ЮтеКредит.

Read more
side

Shop with Iute - Купи сега, плати по-късно

Най -добрият начин за продажба на продукти ЮтеКредит предлага най-доброто шопинг преживяване, което ще накара вашите клиенти да се връщат отново и отново. Изградете доверие и развийте бизнеса си със сигурно, бързо и лесно плащане към всички магазини - онлайн и физически.

Увеличени продажби и по-доволни клиенти

Позволете на клиентите си да пазаруват сега и да плащат по-късно по най-удобния за тях начин.

Защо Shop with Iute?

cart

Повече продажби и по-висока средна стойност на потребителска кошница

Предложете на клиентите си най-удобния начин на плащане, който заслужават, и значително увеличете продажбите си и средната стойност на пазарската кошница.

card

Безопасно, бързо и сигурно плащане

Услугата Shop with Iute е напълно безрискова за търговеца. Той ще получи парите в деня на транзакцията, а ние от ЮтеКредит отговаряме за всичко останало.

clock

Първата и единствена услуга „Плати по-късно“

ЮтеКредит е първата и единствена компания на пазара, която предлага услугата „Плати по-късно“ за онлайн и физически магазини. Опцията „Плати по-късно“ позволява на клиента да оптимизира разходите си за по-дълъг период от време.

Register Now!

Как работи?

Физически магазини
  1. Продавачът иска телефонния номер от купувача
  2. ЮтеКредит изпраща споразумението до клиента чрез приложението MyIute
  3. Купувачът избира броя вноски и подписва договора чрез приложението MyIute
  4. Продажбата в готова!
Онлайн магазини
  1. Купувачът избира ЮтеКредит като начин на плащане
  2. Идентифицира се чрез приложението MyIute
  3. Избира броя вноски и подписва договора чрез MyIute
  4. Продажбата в готова!

Надежден партньор за продуктови кредити във вашата област

Началото на програмата е просто: Ставате представител на ЮтеКредит, като привличате нови клиенти и обслужвате редовните клиенти във вашия район и регион. Ние ще осигурим адекватна подкрепа и ще бъдем с вас, като ви предоставяме обучение, поддръжка на търговските марки и продажби.

cash partner

Предимства за партньорите

coins

Нови приходи във вашата компания

Разработете нова възможност да донесете допълнителни продажби на компанията и да увеличите удовлетвореността на екипа си, като споделяте приходите от продажби с тях.

tag

Активирайте съществуващата си база данни

Изградете връзки със съществуващите си клиенти. Възползвайте се от възможността да взаимодействате със съществуващи клиенти, като използвате нашите инструменти. Създайте своя собствена ефективна стратегия, която да бъде достъпна за клиентите.

chart

Промоционални оферти

Получавате нашата помощ и опит в областта на продажбите и маркетинга, които също могат да бъдат използвани за увеличаване на вашите приходи. Споделяме уменията и инструментите, вече внедрени както в онлайн, така и офлайн продажбите.

Register Now!

Регистрация

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас.