ПОН-ПЕТ 9:00-20:00 | СЪБ-НЕД 10:00-18:00

За компанията

ЮтеКредит България ЕООД e част от международната компания АС ЮтеКредит Европа, която е лидер в предлагането на потребителски кредити без изискване за обезпечение или поръчители. Нашите клиенти имат възможност да получат одобрената сума бързо и лесно по банков път или на касите на EasyPay.

Прозрачни Условия

ЮтеКредит България е регистрирана финансова институция от Българската Народна Банка с рег. № BGR00415. Като такава, ние водим отговорна кредитна политика, която включва внимателна оценка на риска при отпускането на кредити, ясни и прозрачни условия без скрити такси, както и първокласно обслужване на клиентите ни по всяко време на работния процес.

Гъвкави Възможности

Кредитите, които предлагаме могат да бъдат за срок от 1 до 24 месеца, в размер съобразен с Вашите доходи, желана месечна вноска и кредитноспособност. Можете да изберете размера на месечната Ви вноска, както и датата на плащане.

Отговор до 10 минути

За да кандидатствате е необходимо да попълнете само една кратка форма в наш офис или на интернет страницата ни и ще получите отговор до 10 минути.

Бърз отговор

Нашата цел е да получиш незабевен отговор на твоето заявление. Трябва да ти отнеме повече време да прочетеш това изречение отколкото да получиш отговор.

Винаги на разположение

Може да се свържеш с нас 24/7 онлайн, през мобилния си телефон или в наш офис в работно време. Ако 24/7 е ограничено заради някои наши партньори (банки, магазини и др.), ще се свържем с теб в следващия работен ден.

Само срещу лична карта

По-малко усилия от твоя страна и повече резултат от наша. Само няколко отговора предоставени онлайн, по телефон или в наш офис са достатъчни, за да обработим твоята заявка.