За Нас | IuteCredit Bulgaria

+359 700 40 111 ПОН-ПЕТ 08:00-20:00 | СЪБ-НЕД 09:00-17:30 Viber

За компанията

ЮтеКредит България ЕООД e част от международната компания АС Юте Груп, която е лидер в предлагането на потребителски кредити без изискване за обезпечение или поръчители. Нашите клиенти имат възможност да получат одобрената сума бързо и лесно по банков път или на касите на EasyPay.

Прозрачни Условия

ЮтеКредит България е регистрирана финансова институция от Българската Народна Банка с рег. № BGR00415. Като такава, ние водим отговорна кредитна политика, която включва внимателна оценка на риска при отпускането на кредити, ясни и прозрачни условия без скрити такси, както и първокласно обслужване на клиентите ни по всяко време на работния процес.

Гъвкави Възможности

Кредитите, които предлагаме могат да бъдат за срок от 3 до 24 месеца, в размер съобразен с Вашите доходи, желана месечна вноска и кредитоспособност. Можете да изберете размера на месечната Ви вноска, както и датата на плащане.

Отговор до 20 минути

За да кандидатствате е необходимо да посетите наш офис или да попълните он-лайн формата за кандидатстване на нашата страницата. Наш консултант ще се свържи с Вас, за да Ви представи продуктите.

Бърз отговор

Веднага след получаване на твоето запитване нашите консултанти ще се свържат с теб. Ние ценим твоето време.

Винаги на разположение

Стремим се да отговорим на твоите нужди и това ни мотивира да работим от 08:00 до 20:00 всеки работен ден и да сме на твое разположение дори и през уикенда.

Без скрити такси

Плащаш, това което виждаш! Без поръчители и гарантиращи дружества.