Мисия | IuteCredit Bulgaria

+359 700 40 111 ПОН-ПЕТ 08:00-20:00 | СЪБ-НЕД 09:00-17:30 Viber

Мисия

Мисията на ЮтеКредит е да създаваме изключителна клиентска удовлетвореност, надминаваща очакванията на клиента.

Oсновните ценности на компанията са:

БЪРЗИНА.

УДОБСТВО.

ЧОВЕЧНОСТ.

Нашата Визия

Ние вярваме, че бъдещето на личните финанси ще се основава предимно на разсрочено плащане, като този сегмент ще продължи да се разширява заедно с развитието на технологиите и регулаторните рамки. Исторически, предпочитанията на обществото са се насочили от дългосрочни и големи сделки, като ипотеки, към по-малки единици, като например лизинг на автомобили, а ние очакваме тенденцията да продължи към още по-малки: до ефекта, при който е обичайно да се разделят месечните доходи напълно между различни абонаменти, които подобряват качеството на живота. Някои от тези абонаменти могат да бъдат изплащане на вноски за стоки или услуги. Целта е да направим разсроченото плащане много лесна и безпроблемна част от ежедневието и ежедневната ни консумация.

Мисията на ЮтеКредит е да предложи на своите клиенти изключителен опит в областта на личните финанси. Изключително означава лесно и безпроблемно плащане на вноски на потреблението на клиента за ежедневните нужди. Това също означава предлагане на най-бързата и удобна услуга. Не на последно място, това означава и човешко отношение, тъй като ние вярваме, че роботите и финтех решенията са добри, но нищо не замества искрената човешка усмивка и внимание.

Като група, ние се стремим да обслужваме милиони клиенти и това означава постоянен стремеж да привличаме най-добрите таланти, да използваме най-добрите технологии, да развиваме най-добрата организация и да извличаме най-доброто от всеки член на екипа. Печалбата е резултат от правилни действия, но най-вече ние като екип се радваме на преследването на правилните действия и преодоляването на предизвикателствата.

12

Години Опит

347

Служители

6

Държави

1

коректна
Компания