Application Form V2 | IuteCredit Bulgaria

ПОН-ПЕТ 08:00-20:00 | СЪБ-НЕД 09:00-17:30 Viber

Сума на кредита

лв.

Срок на кредита

месец / а

Месечна вноска --

Такса разглеждане % --

Лихва % --

Обща сума за плащане --

ГПР % --

Вашите Лични Данни

Contact Us
Декларирам, че съм прочел/а и приемам Общите Условия на ЮтеКредит България ЕООД за предоставяне на потребителски кредити.
Декларирам, Декларация за обработка на лични данни че съм съгласен/на ЮтеКредит България ЕООД да обработва личните ми данни с цел оценка на кредитоспособността ми, както и за анализиране и управеление на риска свързани с искането ми за потребителски кредит съсгласно Политиката за Поверителност на Личните Данни на ЮтеКредит България ЕООД.
Декларирам, че съм съгласен/на ЮтеКредит България ЕООД да използва личните ми данни за целите на директен маркетинг и информация за преференциални условия, отстъпки и други промоционални оферти съсгласно Политиката за Поверителност на Личните Данни на ЮтеКредит България ЕООД.
Декларирам, че не съм видна политическа личност и не попадам в категориите лица по чл.36, ал.2 и ал.5 ЗМИП.
Представителен пример: Вземи кредит от ЮтеКредит на стойност 500 лева, за срок от 6 месеца с размер на лихвата 0.00 лв. и Такса за разглеждане в размер на 61.50 лева. Общата сума за плащане е 561.50 лева, а годишния процент на разходите (ГПР) за посочения пример е 49,58%. Нашите продукти нямат скрити такси и допълнителни условия и клиентите ни заплащат единствено сумите посочени във финансовия пример. Максималния годишен процент на разходите (ГПР) може да достигне 50%.
.frm_field_12_container